Cercar en aquest blog

7/03/2014

Es celebra la 1ª Nit de LaFou: gastronomia i garnatxa al cor de la Terra Alta




LaFou Celler celebra el proper divendres, 11 de juliol a Batea, la primera edició de la Nit de LaFou. Un esdeveniment pensat per a gaudir al pati del celler de la magnífica gastronomia terraltina i a través de la garnatxa, descobrir l'essència de la Terra Alta.
En aquesta vetllada es presentaran les noves anyades de LaFou els Amelers 2013 i LaFou el Sender 2012. Tampoc hi faltarà el tast de LaFou de Batea, així com el tast en exclusiva del Vi Dolç de LaFou. Tot plegat maridat amb propostes culinàries elaborades per part de dos dels principals exponents de la gastronomia terraltina, el Restaurant Miravall i el Restaurant Nou Moderno, aportant la seva visió envers cada un dels vins, i posant en comú les seves qualitats per fer d'aquesta cita una vetllada amb caràcter autòcton.

La Nit de LaFou es celebrarà en un marc extraordinari: el pati de LaFou Celler. L'accés al pati, ambientat de forma exclusiva, es realitzarà per Can Figueres, una casa senyorial del segle XVIII situada al bell mig de la Plaça Major de Batea, vora el casc antic del municipi, i que és la seu del celler.

Les places són limitades i el preu de l'activitat és de 39 €. A part, s'ha creat un pack especial que inclou l'assistència a l'esdeveniment i l'allotjament. Per a informació i reserves, cal contactar al 646 850 277 – visites@lafou.net.

LaFou: un projecte jove plenament consolidat

LaFou Celler persegueix trobar l'essència de la Terra Alta a través de la garnatxa, tant negra como blanca, i aconseguir la màxima esplendor dels seus vins a través dels processos d'elaboració que millor expressin la profunditat, identitat i expressivitat del territori.

LaFou Celler va néixer fruit de la iniciativa de Ramon Roqueta, membre d'una família amb una llarga tradició al sector, que al 2007 va fer una clara aposta per la Terra Alta, una de les zones vinícoles més importants i de més llarga tradició a Catalunya, creient fortament amb el seu gran potencial i recorregut.

Més informació i reserves::  visites@lafou.net  // 646 850 277