7/11/2014

El director general de Centres Públics de la Generalitat visita les obres del Col·legi Lluís Viñas de Móra d'Ebre

El director general de Centres Públics de la Generalitat, Antoni Llobet, ha visitat avui, 11 de juliol,  les obres de reforma que s'efectuen des del passat 27 de maig al Col·legi Lluís Viñas de Móra d'Ebre. Durant la visita s'ha fet públic que el mes de desembre pròxim és previst que finalitzin els treballs.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha aprofitat l'ocasió per recalcar la necessitat d'executar una segona fase de la millora de l'escola un cop finalitzin les obres actuals, salvaguardant els terminis administratius pertinents. Aquesta segona fase hauria de consistir en la millora de les instal·lacions, els serveis i els tancaments de l'antic edifici de l'escola, on s'encabeixen la majoria de les aules.

Els treballs que es tiren endavant actualment al centre educatiu públic morenc  constitueixen un projecte llargament reivindicat per la comunitat educativa local i per l'Ajuntament, que compta amb un finançament de gairebé 700.000 euros, aportats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Consisteixen en la construcció d'un edifici nou a la zona d'entrada de l'escola, on s'encabiran els serveis administratius i auxiliars del centre educatiu.