Cercar en aquest blog

3/22/2014

Els Mossos d'Esquadra recuperen 1.600 ampolles de vi sostretes d'un celler del Priorat


 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’ABP Baix Camp-Priorat van detenir el passat 19 de març, tres homes, d’entre 20 a 46 anys d’edat, de nacionalitats espanyola, cubana i moldava, dos d’ells veïns de Salou i un altre de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

 

El fets van succeir la matinada del passat dimecres, durant un control de pas de prevenció de robatoris que s’havia muntat a la carretera T-702, dins del terme municipal de la Morera de Montsant (Priorat).

 

Els agents van aturar una furgoneta, ocupada per tres persones, que transportava 1.600 ampolles de vi. Davant les contradiccions dels tres homes per justificar la procedència de la mercaderia es van fer gestions per tal d’esbrinar el seu origen.

 

Poc després, es va constatar que les ampolles de vi, valorades en 5.000 euros, acabaven de ser sostretes de l’interior d’una bodega-celler del municipi de Cornudella de Montsant. Per aquest motiu es va detenir als tres homes com a presumptes autors d’un delicte de furt.

 

Els detinguts van declarar en seu policial i seran citats el proper 24 de març als jutjats de Reus per declarar davant del jutge.