Cercar en aquest blog

6/28/2013

Nota de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, sobre la problemàtica de l'EOI de la vila



Arran de la problemàtica suscitada a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Móra d'Ebre per la no organització del primer curs de Francès durant el període escolar 2013-2014 al centre esmentat, l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, vol manifestar que l'Ajuntament està efectuant un seguiment acurat de la situació.

Des del consistori s'han efectuat diverses gestions davant dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament de la Generalitat a les Terres de l'Ebre per conèixer amb detall la situació d'aquest centre escolar d'adults i l'estat de les inscripcions del primer curs de Francès.

Segons Piñol, la voluntat de l'Ajuntament de Móra d'Ebre és garantir el manteniment dels serveis i de l'oferta educativa de l'EOI, i la continuïtat de l'activitat d'aquest centre en el futur, atès que la de Móra d'Ebre és l'EOI de referència per als municipis d'una extensa zona geogràfica, que comprèn les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat.

L'alcalde ha obtingut garanties del Departament sobre la continuïtat dels estudis a l'EOI i dels esforços que s'estan duent a terme per intentar oferir el màxim de serveis i d'oferta educativa posibles a l'alumnat, tot tenint en compte la baixa demografia de la zona i l'escàs nombre d'inscripcions existent al primer curs de Francès.

Piñol ha anunciat que s'estan estudiant diferents fórmules i alternatives per intentar satisfer les demandes de l'alumnat afectat.