9/10/2012

Inaugurada l'exposició de vins d'anyades velles a la Cooperativa Falset Marçà

Fotografies de la presentació que va tenir lloc ahir al vespre a la Cooperativa Falset Marçà. Més de 150 socis van assistir a la inauguració de l'exposició de vins d'anyades velles, que estarà exposada a la sala del molí del celler de forma permanent i es podrà veure coincidint amb les visites teatralitzades que gestiona la companyia Teatre del Nap-Buf.
 
Entre les anyades exposades, s'hi poden trobar ampolles del primer vi de maceració carbònica elaborat a tot l'Estat fet al celler de Falset Marçà, un dolç que portava per nom Reina Elionor, el vi Falset (negre criança) i d'altres amb denominacions més originals com el Verintxell de Marçà
 
Durant l'acte també es va presentar als socis i sòcies de Falset Marçà el vi ètim100 "un segle de vida tres històries", el vi del centenari, un cupatge de garnatxa i carinyena seguint tres processos d'elaboració diferents que s'han emprat al llarg dels 100 anys d'història de la Cooperativa. Els socis se'n van poder endur una ampolla. Es tracta d'una edició limitada.