Cercar en aquest blog

6/29/2012

El delegat del Govern és el pregoner de la Festa Major de Jesús

Demà dissabte, 30 de juny, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, farà el pregó de la Festa Major de Jesús 2012, acompanyat del president de l'Entitat, Pere Panisello, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. L'acte tindrà lloc a les 21.00h a Les Escoles (Pg. Puig, s/n) juntament amb la proclamació de la pubilla i les pubilletes que representen les entitats del municipi.

Abans, a les 19.30 hores, Xavier Pallarès presidirà l'Ofrena de flors i fruits en honor de St. Gregori en motiu de la Festa Major de Roquetes, que tindrà lloc a les instal·lacions de l'Institut de Roquetes (C Pare Romanyà, s/n), després del recorregut pels principals carrers del municipi, sortint des de l'Ajuntament.

Diumenge, 1 de juliol, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre participarà en la III Baixada Vogant per l'Ebre, que presidirà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.

La Baixada, que organitza l'Institut de Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece) amb l'objectiu de reivindicar-lo i promocionar-lo turísticament, sortirà des de la platja fluvial de Miravet, a les 10.30 hores aproximadament, i arribarà a Benifallet cap a les 13.00 hores. Comptarà amb l'assistència del director de l'Idece, Jordi Borràs; la directora territorial del Departament, Carme Bigorra, i d'altres representants territorials del Govern. A més a més, també hi participarà la directora general de Pesca, Mercè Santmartí, ja que el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, aprofitarà la piraguada popular per promocionar el peix de proximitat, amb el lliurament de pins "Peix de la Costa, el més fresc"
a tots els participants de la festa, amb el propòsit de destacar la riquesa de productes pesquers del mar que rep del riu Ebre i perquè tinguin present que el peix i marisc que els pescadors veïns capturen a diari és sens dubte el de millor qualitat.