3/24/2011

Montse Estela presentada com a cap de llista de CIU a Flix

Montse Estela serà la cap de llista de Convergència i Unió a Flix per a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig.

El passat divendres Montse Estela fou presentada oficialment com a cap de llista de CiU en un acte celebrat a la sala de Ca Don Ventura plena a vessar.

El cap local de CDC a Flix, J.A. Guiu, va iniciar l'acte descrivint a la Montse com la persona més idònia en aquests moments per encapçalar la llista de CiU a Flix, per la seva sintonia en lo que CiU sempre ha defensat, per la seva preparació, decisió i sentit comú, tot i acabant demanat per ella i el projecte que representarà el màxim de suport per a poder portar a terme les difícils decisions que ens esperen.

Fou Xavier Pallarès, president de CDC a les Terres de l'Ebre i Delegat del Govern, qui seguidament va destacar l'encert de la elecció i la decisió de CiU de posar a disposició de la Montse tota el suport necessari per tal de dur a terme el projecte que ella encapçalarà. Josep Maldonado, actual Senador de CiU i gran coneixedor de Flix per el seu antic càrrec de Delegat de Govern a Tarragona fou l'encarregat de excusar a Oriol Pujol que, per unes qüestions personals, no va poder assistir. Maldonado va valorar de la Montse les característiques de valentia, sensibilitat i preparació, destacant-les com a fonamentals en el seu compromís amb el seu poble.

 

La ja candidata Montse Estela fou qui va cloure l'acte. Va explicar el perquè de la seva decisió d'encapçalar la llista de CiU tot i posant de manifest el seu compromís i dedicació en el projecte que presentarà i que exigirà, va explicar Estela, la implicació i la participació de la gent de Flix i de la Federació de Convergència i Unió.

El fet d'agrair les nombroses mostres de suport rebudes no fou obstacle per a que conclogués tot i llençant tota una declaració de principis als allí presents "No en tinc prou amb el vostre suport, en vull més".

 

Flix, 22 de març de 2011