Cercar en aquest blog

10/10/2010

Sergi Segarra Capera, pilot del Moto Club Roquetes, s'ha ploclamat aquest cap de setmana passat campió de la Pirelli Stock Series 2010 en la categoria Dinos 600 Open

Sergi Segarra Capera, pilot del Moto Club Roquetes, s'ha ploclamat aquest cap de setmana passat campió de la Pirelli Stock Series 2010 en la categoria Dinos 600 Open.

Recordem que aquest campionat és una copa promoció de velocitat organitzat per la Real Federación Española de Motocilcismo (RFME). Les Stock Sèries pretenen ser un entorn d'oci i diversió per a potenciar les curses de motos per a pilots amateurs. El 2010 ha seguit els passos iniciats el 2009 i les Stock Sèries han apostat per ser el primer pas per als tandistes que decideixin aventurar-se en el món de la competició de la manera més fàcil i suau possible. Les Stock Sèries pretenen ser el pas anterior al Campionat de Catalunya, Mediterrani o Andalús de Velocitat per als més competitius i un punt de parada per a aquells veterans pilots que vulguin inspirar-se en el "run for fun" a l'hora de gaudir de la seva moto i de les carreres. Un parc temàtic per als amants de les dues rodes.

Com a premi la marca Pirelli donarà suport per al campionat regional 2011 que triï córrer el nostre pilot amb dos jocs de pneumàtics per cursa.

El Moto Club Roquetes continua sent notícia, en la seva secció de competició, gràcies als pilots que el representen durant aquesta temporada.

Podeu trobar més informació a http://www.pirellisuperstockseries.es o a http://www.rfme.net/web/ESP/microsite.asp?Id=974&microsite=70